Observatori Ciutadà Municipal de Sabadell empra cookies de Twitter i Facebook que recullen estadístiques. Si navegues aquest lloc web és perquè estàs d'acord. Ok

Els plànols d'ordenació del PGMOS

Formulada03-02-2015 per Moviment Indignació 15M Sabadell
EstatResposta considerada no satisfactòria
Lliurada05-03-2015, Nº de registre: CEN2015006586
TipusGenèrica
Compartir
Meneame
Exportar
El Pla General d'Ordenació Municipal de Sabadell defineix l'ordenació del territori del terme municipal de Sabadell i a la pàgina web podem llegir que "El Text Refós del PGMOS contingut en aquestes pàgines té caràcter exclusivament informatiu."
Es troba allotjat a la pàgina web de l'ajuntament de Sabadell. Menú: <Viure a Sabadell> <Espai públic i territori> <Pla general d'ordenació> http://bit.ly/16dsBcj
 
Però a l'entrar a aquesta pàgina comprovem que es pot consultar la normativa urbanística però que no es té accés al contingut de la informació gràfica dels plànols d'ordenació i per tant no hi ha manera de saber on s'aplica aquesta normativa perquè l'enllaç als <Plànols d'ordenació> no funciona.
A la pràctica la consulta és impossible perquè falta una de les parts crucials de la informació, els plànols d'ordenació. El contracte més important de l'Ajuntament amb la ciutadania queda d'aquesta manera mutilat i sense possibilitat de ser consultat a través d'internet.
Sol·licitem que l'equip tècnic responsable hi posi remei.
Resposta: 26-03-2015
Vota0Vota1

Aquesta és la resposta que ens ha fet arribar l'ajuntament

Benvolgut,
 
En relació a la vostra petició, efectuada per escrit presentat al registre central de l'Ajuntament (CEN2015006585) en data 5 de març de 2015, us informem que l'enllaç existent a la pàgina web municipal en relació als plànols d'ordenació del Text refós del Pla general municipal d'ordenació de Sabadell (octubre de 2000) fa referència a un aplicatiu consultor amb la informació normativa gràfica de la qualificació urbanística de la ciutat (http://ca.sabadell.cat/websajsab/pgmos/urbanpdf.htm).
 
Nogensmenys, si el que voleu es consultar els plànols normatius del propi Pla general ho podeu fer mitjançan la web de registre de Planejament que dóna servei la Generalitat de Catalunya mitjançant l'enllaç següent: